Katarina Hörnberg
Hej! Vad roligt att du har hittat till min sida! Här på DIY Sweden kan du ta del av mina bästa do it yourself-tips, hantverk, recept och härlig inspiration – året runt.

Jag som driver sidan heter Katarina Hörnberg. Sedan barnsben har jag älskat att rita, måla, sy, pyssla och baka. Mitt brinnande intresse för att skapa med händerna gjorde att jag våren 2006 startade företaget Handgjord. Jag tillverkade hantverk som jag sålde via min webbshop, genom butiker i Sverige, på marknader och genom kundkvällar i min ateljé i Nacka. Hantverket bestod främst av screentryckta barnkläder i ekologisk bomull, handsydda screentryckta mjukdjur, dockor, filtar, kuddar, handdukar, grytlappar och tygkassar.

Med DIY Sweden vill jag även att du ska kunna inspireras av det jag skapar. Låt oss pyssla tillsammans! Inspirationen hämtar jag från pulsen i Stockholm, resor till andra länder, från mina tre underbara döttrar, våra årstider och våra svenska traditioner. Sommarstugan i skärgården, trädgården, skogen, klipporna och havet är ofta också inspirationskällor till pysslet.

Jag använder gärna naturliga material som stenar, växter, lera, ull, linne och silver. Samtidigt återanvänder jag gärna föremål, loppisfynd och förpackningar för att spara både på miljön och pengarna.

Jag hoppas att du finner en massa inspiration på DIY Sweden. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor – och dela gärna med dig av ditt eget pyssel med hashtaggen #DIYSweden.

Varma hälsningar,
Katarina Hörnberg
info@diysweden.se

Katarina Hörnberg