Torgvantar till höstrusket

Torgvantar

Torgvantar till höstrusket

Nu är hösten är här med kyl, blåst, regn och förhoppningsvis vackra höstdagar! Då passar det väl bra att sticka ett par fina torgvantar! Om du inte hinner sticka färdigt dem före vintern så passar de ju till våren!

RönnbärHöstbilder från skärgården…

Vass, höst i skärgårdenDe här torgvantarna har min kära svärmor stickat till mig och barnen! (Stickning är ju inte riktigt min pysselgrej…)

TorgvantarMönstret på de lila och gröna vantarna kommer från tidningen Året runt nr 39 2013, det kanske finns att beställa på nätet…
Mönstret på de beiga vantarn finns beskrivning på bloggen “ulliga.bloggspot.se” Se “halvvantar med muddar med twistad resår”.

Halvvantar med twistad resår
Torgvantar i lilaSidenrosorna kan du hitta i hobby eller syaffären.

Torgvantar gröna Hoppas du fått lite stickinspiration!
Du kanske älskar att sticka och virka, och har överfulla lådor med vantar, halsdukar, mössor, grytvantar… Hör gärna av dig så kan jag sälja dem här på DiySweden! Kommer att komplettera sidan med en webshop snart!
Kram Katarina

Tags from the story
, ,
Written By
More from Katarina

American cookies i kakförpackning

American cookies i kakförpackning Hej! Idag har vi haft en underbar dag...
Läs Mer

2 Kommentarer

 • Hej så fina torgvantar de lila o gröna ,önskar att sticka dom letat mönster men ej hittat,kanske du har mönstret o jag får köpa av dig.Ett av mina barnbarn ville att jag skulle sticka ett par torgvantar till henne,du har så mkt fint,Med vänlig hälsning, Ann-Christin Ågren Kemivägen 3 89035 Bredbyn,hoppas att du kan hjälpa mig

  • Hej Ann-Christine,
   Så kul att du hittat till min blogg. Om du kikar på mitt inlägg med torgvantar, så kan man klicka på en länk http://www.ulliga.blogspot.se/ så kommer du till mönstret.
   Hoppas det finns kvar på hennes blogg!
   Lycka till!
   💕 Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.