Bus eller Godis

Bus eller Godis

Bus eller Godis

Igår kväll halloweendekorerade vi lite grann….Eftersom vi just nu lightrenoverar köket, så fick det bli dekorationer och dukning i vardagsrummet. Väldigt många barn kom och knackade på dörren, men vi hade förberett med godis i vår guldpumpa. Yngsta dottern fick en Alice i underlandet katt-sminkning och Chelsea fick vi på en fladdermusdräkt! Årets Bus eller godis!

Bus eller Godis

Halloweensminkning och Fladdermusdräkt

Det är äldsta dottern som sminkat yngsta så fint! Fladdermus-Dräkten hittade vi på Rusta. Vi fick även på Chelsea sin första hundrosetten! Hon ser faktiskt lite arg ut…men jag/vi bar runt henne under Bus eller godisrundan, och hon vande sig snart vid dräkten. Kul var det i alla fall!

Bus eller Godis

På skolans Halloweendisco, blev det en Dragkedjesminkning…

Bus eller Godis

Pumpa med godis

Den här papperspumpan målade jag för några år sedan..Nu kom vi på att vi skulle skära ett hål i den och fylla med godis. Så fick Bus eller Godis barnen stoppa in handen och ta något läskigt godis. Till vänster i bilden, bjöd vi på suupersura kulor.

Bus eller GodisBus eller Godis

Skelettet och dockan

Några nya läskiga figurer hittade vi hos Dollarstore PopupHalloweenstore i stan. Hoppas den butiken dyker upp nästa år igen, för de hade stort sortiment till väldigt bra priser!

Bus eller godis

Dukning och svävande ljus

Vi dukade enkelt i vardagsrummet, med döskalletyg, våra läskiga glasburkar som vi gjort tidigare och de svävande ljusen från förra året. Enkel middag med hemgjorda köttbullar, Halloweenpasta och ketchup (blod).

Bus eller Godis

Halloweentårta

Årets tårta svängdes ihop i ett nafs (eftersom mina bakgrejer var nedpackat i renoveringen) ska beskriva hur vi gjort i nästa inlägg.

Bus eller Godis

Läskigt godisbord

Massa roliga läskiga godisar har vi hittat på Ica och Lidl. Så kul att dekorera min gamla ekskänk med årstidens pyssel och godsaker…snart dax för adventspyntning…

Bus eller Godis

Bus eller Godis

Så kul att fira denna dag! Årets roligaste var nog fladdermusdräkten…🦇🎃👻

Ha en bra dag! 💕 Katarina

Written By
More from Katarina

Brodera korsstygn

Brodera korsstygn För nästan ett år sedan, testade jag på att brodera...
Läs Mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.