Glasstårta, en härlig efterrätt

Glasstårta
Sensommar

Glasstårta, en härlig efterrätt!

Idag är det Sveriges nationaldag, varför inte fira med en härlig glasstårta, med svenska jordgubbar! För mig är jordgubbar, vaniljglass och svenska sommarblommor väldigt svenskt.

Här firar vi dagen med en glasstårta med färska bär.

DSC03373
Glasstårta
Du behöver en plastskål, två/tre olika sorters glass, färska bär
Gör så här:
Tag ut glassen från frysen, så den är lite smält. Bred ett lager glass i skålen, jag tog vanilj ytterst. Ställ in i frysen en stund, tills den stelnat. Fyll på skålen med nästa lager glass, sen in i frysen igen. Gör likadant med tredje sortens glass. Frys någon timme, dekorera med färska bär.
Dekorera gärna med flaggor eller paraplyer!

Written By
More from Katarina

Saffranspannacotta med hallon

Saffranspannacotta med hallon Pannacotta i alla varianter är verkligen en favoritefterrätt! Så enkelt...
Läs Mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.