Bountykulor

Bountykulor

Bountykulor

Idag blir det supergoda Bountykulor, chokladkulor fylld med krämig kokosfyllning, toppade med kokoschips. Det här är en klar favorit, de har jag bakat många gånger…enkla att göra och de misslyckas aldrig. Bountykulor passar även att göra tillsammans med barnen…ingen het kola-kokning, med kladd och brända fingrar…

Bountykulor

Bountykulor

Recept kommer från Aftonbladets Sött & Gott

Ingredienser: (ca 20-30st)

50 gr smör,smält

3 dl riven kokos

2 dl florsocker

1 tsk vaniljsocker

1/2  dl vispgrädde

garnering: 100-15o gr mörk choklad, kokoschips

BountykulorBountykulor

Bountykulor – Gör så här:

  1. Blanda ihop smält smör, kokos, florsocker, vaniljsocker och grädde. Ställ smeten i kylen en stund.
  2. Rulla smeten till kulor, lägg dem i frysen i ca 30 minuter.
  3. Smält eller temperera choklad, doppa kokoskulorna i chokladen, strö över lite kokos eller kokoschips
  4. Låt stelna i kyl om de ej är tempererad choklad.

Bountykulor

Smaskiga Bountykulor fylld med krämig kokosfyllning

Inte de vackraste pralinerna…men himla goda och enkla att göra!…och de ska ju se lite hemmagjorda ut!

Bountykulor

Ha en jättebra dag! Tänk att det är snart julafton!

Kram Katarina

Tags from the story
, , ,
Written By
More from admin

Diy: Granar av lera

Diy: Granar av lera Idag tänkte jag visa er några roliga granar...
Läs Mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *